Elektrische installaties

Elektrische installaties

Verdeelbord
Closeup verdeelbord

Onze voordelen voor uw elektrische installatie

Bent u op zoek naar een nieuwe elektrische installatie? Wij kunnen deze voor u ontwerpen en aansluiten. Zowel voor industriehallen, kantoorruimtes als winkelruimtes kunnen wij voor u zorgen voor een optimaal werkende installatie. Dit zowel voor de Belgische als voor de Nederlandse markt.


In samenspraak met u bekijken we waar u stopcontacten wilt hebben, waar eventuele machines komen te staan, doen we een lichtberekening en kabelberekening en bekijken we of er bepaalde intelligentie (domotica) voor uw installatie moet worden voorzien. Indien nodig bekijken we hoe we bepaalde zaken kunnen uitlichten door extra verlichting te voorzien.


Er wordt gestart met alle componenten te plaatsen en te labelen en alle goten en buizen te plaatsen.


Hierna worden alle componenten aangesloten met de juiste kabels en deze kabels worden op een fatsoenlijke manier gebundeld en zo tot de elektrische kast geleid.


Dan worden alle kabels aangesloten in de elektrische kast en worden alle goten dicht gemaakt.


Vervolgens komt, indien nodig, onze KNX-specialist om de installatie functioneel te testen. De programmatie gebeurt zo veel mogelijk van te voren op kantoor om geen tijd te verliezen bij het aansluiten.


Ten slotte wordt er een functionele test uitgevoerd om na te gaan of alle kabels correct zijn aangesloten.


Wilt u zonnepanelen dan kunnen wij voor u ook het netontkoppelbord ontwerpen en plaatsen. Dit bord zorgt voor een conforme aansluiting van de omvormers op het elektriciteitsnet.


Wilt u uw elektrische installatie uitbreiden? Dan kunt u altijd een beroep doen op ons om deze uitbreiding voor u in orde te brengen.