Over ons

Voorstelling

"Samen hebben we het beste voor, zowel voor onze medewerkers, als voor onze klanten."

Sinds maart 2019 hebben de broers Henk & Jan Jansen de zaak overgenomen van hun ouders.


Opgegroeid tussen de elektrische componenten en draden, leerden we al vroeg de kneepjes van het vak. Daardoor denken we niet louter theoretisch, maar ook vanuit de praktijk.


Qua karakter en sterktes zijn we heel verschillend. Mede hierdoor zijn we een heel complementair duo. Samen met onze medewerkers zijn we een heel sterk team dat geen probleem uit de weg gaat en er voor zorgt dat elk project tot een goed einde gebracht wordt.


Wij nodigen u graag uit om bij ons een kijkje te komen nemen en u zo te tonen op welke manier wij er voor zorgen dat wij altijd kwaliteit aan onze klanten leveren.

Waarom kiezen voor ons?


Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan kwaliteit, flexibiliteit, een open communicatie en verantwoordelijkheidszin. Wij streven er al jaren naar om zelf altijd sneller en efficiënter een hoog kwaliteitsproduct af te leveren.

Wij nemen uw problemen graag onder handen om zo samen tot een degelijke oplossing te komen.

KWALITEIT


Onze medewerkers hebben allemaal een lange staat van dienst en weten dat kwaliteit het belangrijkste is. Ook investeren wij veel in gereedschap en machines om op een constant hoog niveau kwaliteit te leveren.

PRAKTISCHE OPLOSSINGEN


Door onze jarenlange ervaring hebben we een praktische kijk op oplossingen. Wij denken proactief mee met onze klanten en bouwen zo langdurige relaties op.

GEEN TIJDSVERLIES


Door ons flexibel team kunnen wij snel schakelen om klanten te ontzorgen en er zo voor te zorgen dat er geen tijdsverlies is. Wij hechten er bij storingen veel belang aan dat we snel ter plaatse zijn om zo lange stilstanden te vermijden.

Het verhaal


Bijna 30 jaar geleden begon Christ Jansen in zijn kelder in Lommel als elektricien. Wat eerst begon als klussen allerhande is in de loop der jaren geëvolueerd naar de keuze voor industriële installaties, bordenbouw en machinebekabeling. Al snel was de kelder te klein en verhuisde hij naar industriezone Balendijk om daar een werkplaats te bouwen van 700m². Enkele jaren later was ook deze werkplaats te klein en is ze uitgebreid naar de huidige 1400m².


Sinds begin 2016 zijn eerst Jan en daarna Henk mee in de zaak begonnen en hebben ze samen de engineeringsafdeling uitgebouwd. Hierdoor kunnen we sindsdien ook elektrisch ontwerp, KNX-sturingen en PLC-programmatie aanbieden om zo tot een totaalplaatje te komen.


In maart 2019 hebben Henk en Jan de zaak overgenomen van hun ouders om zo de continuïteit van het Lommelse bedrijf te verzekeren en om aan onze klanten te tonen dat ze nog jarenlang op ons kunnen vertrouwen.